Termék megvásárlása ide kattintva.

Út a kiegyensúlyozott kutyához Vásárlás

Karay Zoltán viselkedés problémákkal foglalkozó tréner arra tanít bennünket, hogy miként neveljük helyesen kedvenceinket, illetve milyen alapvető szabályokat tartsunk be ahhoz, hogy kutyánk kiegyensúlyozott életet élhessen. Több száz problémás kutya rehabilitálásában vett már részt és tapasztalatait, módszereit most ebben a könyvében írja meg először. Legyen valaki fiatal vagy idős, az olvasottakat minden gazdi egyszerűen tudja alkalmazni otthonában, függetlenül kutyája korától, fajtájától.

Út a kiegyensúlyozott kutyához, könyv

Többé nem kell drága kutyaiskolákra költeni, hiszen ebben a könyvben minden megtalálható, ami egy harmonikus kutya-gazdi kapcsolathoz szükséges. Természetesen a leírt módszerek csak abban az esetben vezetnek eredményhez, ha kivétel nélkül minden szabályt kötelezően betartunk. Mint tudjuk, kutyánk nevelésének a határozottság és a türelem az alapja, ezért erre nagy hangsúlyt kell fektetni.

Út a kiegyensúlyozott kutyához
Út a kiegyensúlyozott kutyához - első borító Út a kiegyensúlyozott kutyához - hátsó borító Út a kiegyensúlyozott kutyához - tartalom Út a kiegyensúlyozott kutyához - belső oldal Út a kiegyensúlyozott kutyához - belső oldal